POVRATAK KAPETANA: Ivan Drežnjak vraća se na teren

Ivan Drežnjak kapetan HFC Zrinjski

HFC Zrinjski u nedjelju od 20 sati, u dvorani na Bijelom brijegu u okviru 12. kola kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine dočekuje Leotar iz Trebinja.


Tradicionalno susreti između ova dva hercegovačka kluba izazivali su posebno zanimanje publike, kako u Trebinju, tako i u Mostaru, te je jasno kako će i ove nedjelje dvorana na Bijelom brijegu biti ispunjena ljubiteljima futsala.

Ono što posebno može radovati navijače Zrinjskog je povratak kapetana Ivana Drežnjaka u sastav momčadi, koji se poslije oporavka od automobilske nesreće vraća na parket nakon gotovo deset mjeseci.

-Najbitnije od svega da sam potpuno spreman za trening i za ozbiljne stvari. Što se tiče utakmica, mislim da će vrlo brzo sve doći na svoje. Uz pravi program tempirati ćemo formu da budem onaj pravi kad je najvažnije, a to je play off, kaže za Hercu kapetan Plemića Ivan Drežnjak.

Sigurno je kako je futsal jako nedostajao?

-Naravno da mi je nedostajao futsal, iako sam uz ekipu od samog početka i jedva čekam da napokon zaigram i istrčim na parket.

A to će biti već u nedjelju protiv Leotara?

Tako je. Moja prva utakmica nakon oporavka bi trebala biti upravo protiv Leotara.

Što možemo očekivati od Zrinjskog u tom susretu?

-Uz sav respekt koji imamo prema Leotaru, naše ambicije su samo tri boda. Dati ću sve od na parketu da moj doprinos u toj utakmici, bude što veći. Pozivam i sve navijače da nam budu podrška, kako bi došli do tri jako važna boda.

Sve je usmjereno ka play offu i vaša momčad se neće tako lako oprostiti od titule?

Ambicije kluba su prvo play off, a onda korak po korak nadam se i do kraja, kazao je u razgovoru za Hercu kapetan HFC Zrinjski Ivan Drežnjak.