[VIDEO] Luka Miletić pruža odlične igre u ovoj sezoni: “Naši odlični rezultati digli su grad na noge!”

Nogometaši Čelika u posljednje vrijeme pružaju odlične igre. U pet posljednjih susreta ne znaju za poraz, i od mogućih 15 bodova osvojili su odličnih 13.

Pobjedom nad Mladosti Čelik se znatno približio mjestu koje vodi u Europu. Momčad s Bilinog Polja sada je na dva boda od Željezničara i Širokog Brijega.

Jedan od onih koji ove sezone igra odlično i glavni je stup obrane crveno-crnih iz Zenice je mladi stoper Luka Miletić, koji nam potvrđuje da utakmica protiv Mladosti nije bila niti malo lagana.

U pravu ste. Kako sam i najavio prije utakmice, bilo je jako teško al uspjeli smo zabiti gol na vrijeme i privesti utakmicu kraju, kaže Miletić za Hercu.

U posljednjih pet utakmica Čelik ne zna poraz, četiri pobjede i jedan neodlučen susret. Što je razlog pozitivnom nizu momčadi sa Bilinog Polja?

-Tako je. Imamo najbolji učinak u ovom djelu prvenstva. Što se tiče razloga, to atmosfera i ekipna igra, kaže Miletić i nadodaje kako u Zenici ovih dana vlada odlična atmosfera.

-U Zenici trenutno vlada velika euforija. Mogu reći kako je lijepo je biti dio toga i osjetiti da grad živi za Čelik. Naši odlični rezultati digli su grad na noge, atmosfera na utakmicama i u gradu je odlična i mogu reći kako stvarno uživam

Koliko daleko možete u ovoj sezoni, mjesto za Europu nije daleko?

-Idemo utakmice po utakmicu, korak po korak, pa ćemo vidjeti gdje nam je na kraju mjesto.

Možemo reći kako je dolazak u Čelik pravi pogodak i za Luku, prateći utakmice ove sezone možemo kazati igra svoj najbolji nogomet u karijeri?

-Da, Čelik je bio stvarno dobar odabir za mene, dobro sam se uklopio i zadovoljan sam svojim igrama, iako to uvijek može i mora bolje, kazao je u razgovoru za Hercu Luka Miletić.